I'm the mess you left behind.

63434-185
försent att vara smart. eftersom jag är ett as. jag borde verkligen flytta. varför kan inte livet vara rosa, skimmra som guld. som i diverse serier. grått och trökigt och svårt att acceptera att man måste jobba hårt för att komma någonstans. alls. är verkligheten. och vart tar tiden vägen? jag längtar till förnekelsens tid på jossans balkong. förhoppningsvis kommer en ny balkong, med ljusare sätt att se på livet. än vad jag har idag.

When your apologies fail to ring true

i'm bent with bitterness

I started smoking thought the signals would scare your wolves away.

63434-184

Jag längtar efter att vara en annan människa. kanske jag längtar tillbaka två år. undrar hur saker och ting hade sett ut nu. om inget av allt dåligt hade hänt. eller kanske är det att jag börjar bli vuxen och ansvarsfull? och det är därför jag har sån fruktansvärt mycket ångest hela tiden. just nu är skolan inget problem. det är mest jobb-brist och bomhus som går mig på nerverna. och min oförmåga att ta tag i  saker och ting. tänk om man skulle vart rik. vad lätt allt hade vart. jag blir så less på alla räkmacks-surfare. jag ska banne mig sanda alla mina vägar i framtiden.

I'm a hustler baby.

image183

Här sitter jag och fullbordar min lördagskväll. min lugna helg. det går skitbra. igår var jag på sushi hak hemma hos evelina. VIP fest eller artparty kallade vi det senare på kvällen. eftersom det var halvdant party. olof blev iaf en smula berusad. jag och kristin gick dock tidigt. åkte hem och sov gott.
Idag har jag vart på stan. på mcgills. sen blekte jag håret för tredje gången denna månad. aldrig har jag blekt så hårt. familjemiddagen var god. med lyxigt vin från nya zeeland. som efterrätt en jättegod kaffedrink.
imorn ska jag lägga manken till och måla lite. en man ska jag måla. jag måste bli mer produktiv. jag är så seg. i allt. nu ska jag iaf söka jobb. haha. jag måste ta tag i skiten.

pink & fussy.

image177image177image177
om tjugo minuter börjar hund och katt programmet på fyran. missa inte det. töntig djurbeundrare ut i fingerspetsarna har jag blivit.
min brallor trasar sönder sig som om de vorde gjorda av papper. hur länge har jag haft dem liksom? sen skolan började ungefär. helt kaputt. och detta är mitt andra par av denna färg (eller hur man nu ska uttrycka sig "tvätt" kanske). cheap monday med skitkvalité. mina H&M braller är till och med mer intakt än dessa. de skulle vara helt intakt om det inte vore för att jag och erika lekte vandalister i sommras och hoppade sönder en stol tillhörande brända bocken. jag skrapade såklart upp knät. det blev ett litet hål i brallan. erika skar upp fotleden lite. (tror vi. att det var där. fast det kan vart i turkbilen. vi kapade. för att komma till gdg. för att köpa???????????? ) jaja. vilket fall som helst. mina grå billiga måndag gick sönder lite förra veckan, mellan benen då eftersom mina lår är så feta så de gnider sönder brallorna. men också i fram gick de sönder. då jag satt på mitt orginella vis. skulle resa mig snabbt. och hör, ja ljudet då någonting slits sönder. hoho feta hålet större än gylfglipan om den skulle vara öppen vill säga. så nu är jag byxlös. vad ska jag göra? använda min andra byxor som jag inte trivs i kanske. eller köpa nya. för pengarna jag inte har. jag har även pissgult hår. för att klaga lite extra. min cp-blekning finns på H&M. det har den aldrig gjort förr. och på ica maxi (där den alltid vart skitbillig btw) finns den inte längre. hur som helst tycker jag det är dyrt att bleka skallen för 300 kr gången. men jag kan ju inte tänka mig någon annan färg. lina har vart wild and crazy och färgat håret brunt. det var sweet.
idag sa samira att hennes dotter saknade mig. hahha MIG? jag som dissade henne så hårt. igår kom min syster hem från nya zeeland. hon var brun och såg hälsosam ut. hånglade otroligt mycket med kalle. och så hade hon köpt två sma söta askar en till mig och en till henne. haha som man skulle ha till sitt första kids mjölktand och hårlock. hoho. mamma skrattade och sa "men ni ska ju inte ha barn". stackars mamma. men angelica verkar sugen. om hon springer och köper såna där otippade saker. de andra presenterna kommer om 24 dagar på posten. hon tog bara med sig underkläderna hem nämligen. 
idag har jag vart jättedryg hela dagen. jag dansade så hårt (pimp n´hoe dansen) så en vägg höll på att rasa. sen fick jag huvudvärk och fick gå till alltiallostefan och få en alvedon. vad skulle vi göra utan stefan?
förresten på tal om skolan. det här är rätt skrattretande faktiskt. vi fick ett formulär man skulle kryssa i vilken kurs man ville ha. (screen, svets eller foto) alla valde såklart screen. men eftersom jag gav in min sist, för jag var sjuk. så fick jag SVETSNING hahahaha. hardcore. ingen kan tänka sig mig svetsa. men jag hoppas inte materialet är så jävla dyrt för jag har faktiskt en fin idé.
nu tänker jag inte skriva något mer.
jag saknar dig josefin. det var kul att prata med dig idag.



haha vilket meningslöst tidsfördriv.

I used to be such a good swimmer.

Hopplöshet är den värsta känslan. hopplös framtid. hopplöst nu. hopplös kurs. eller ja. just nu kanske jag borde efterlysa det förrymda positiva tänkandet. inatt kunde jag absolut inte sova. det var hemskt. jag som aldrig drömmer mardrömmar. i varje fall inga mardrömmar som gör att jag ligger vaken hela natten och är livrädd. + att jag gått och ältat den hela dagen. väldigt blodigt osv. jag gick och la mig alldeles för sent idag. och sov en timme. så nu kommer jag väl säkerligen sova "oroligt" igen. haha. så jag går omkring som en zombie och gör absolut ingenting imorgon med. men förhoppningsvis rycker jag upp mig. minimalism håller vi på med förtillfället. fast idag har jag mest bara gått omkring till alla och frågat. "hej hur går det" och dom svarar "sådär". sen var det ett litet barn där idag. ladja, samiras dotter. som fattade intresse för mig. "heeeej, vad heter du? vad heter din mamma? vad heter din pappa? vad heter din syster? har du några djur? vad heter dom? hur gammal är du?" jag ska aldrig skaffa barn. jag går inte ihop med dem. även fast dom kanske gillar mig, betyder det inte att jag gillar dem. haha.
men skitsamma. nångång kanske jag blir sugen på ett drygt barn. vem vet?
hoho, gud så ointressant jag känner mig. ouppskattad. det värsta är att det värker i skallen och saftas i munnen för att jag ska säga det till någon, min saftiga hemlighet alltså. haha aldrig. det går inte... pinsamt. för detta är nog bara en biverkning av min hopplöshet. + att det är försent.

way fake babe

63434-175
SNARK.
lovet lider mot sitt slut och jag låg och grisa hälften av det. men det var skönt så länge det varade. igår jag jag på stan själv i en timme. prick. sen fick jag ångest över mitt röksug. så jag åkte hem. jag åkte dock in igen senare för att mingla med wiking på mingel och bar. så köpte vi cigg. (imornskajagfestautanrök)
Idag åkte jag till skolan. det hände mycket på samma gång. hemskt. inte sådant man vanligtvis är van vid. man kan säga att jag hade otur. men jag fick saker gjorda i vilket fall. jag åkte hem till helene och vi lagade mat och åt. helt plötsligt såg jag någonting på kaninburen. tänkte: är det en katt? nej. är det en hund? nej. "det är en räv på taket" stackars pärlan. men helene skrämde iväg räven. kul att träffa helene. som tycker att det är jobbigt att vara vaken. "skitliv". bäst vi börjar röka på. säger hon. och att hon saknar sin dildo. som är gjord i mjukt material "så den känns som en riktig". kul. dock inte lika kul som när josefins syster E var sjuk och skickade sin far för att hämta ett paket på ica innehållande en dildo. tänk om han visste vad som fanns i. igår såg jag lite på programmet lustgården. det finns sexleksaker i guld. kostade 15000. snark.
imorn ska jag, sandra, jimmie och adde ha kul. bli fulla. dansa osv. 

jimmie säger:

det är lungt . jag har kollat klart på heroes så nu lär jag vänta på nästa avsnitt.
och jag tror jag bara ska röka när jag är full.

appropå ingenting. haha.