Next time I make out. It will be with you.

jag vet inte. eller jag vet väldigt mycket. men inte vad jag skulle kunna skriva här. relativt onödigt. eftersom det bara är angelica som läser. vad jag vet. jag lyssnar på kristofer åström. som jag har kramat. som jag fortfarande är jävligt nöjd med. patetiskt. men jag är trots allt en tonåring fortfarande. jag har ställt till det för mig själv. hoppas till det bättre. jag är så jävla rädd. men som sagt. "love before fear" eller "throw the fear in to the fire."
jag är så jävla vaken nu. jag har vänt tillbaka dygnet. det är bra. jag åkte med tio i elva bussen in till staden. dock har jag inte ätit något idag. lika bra är väl det. så slipper man må så jävla cp-stört dåligt.
idag skulle det tydligen vara "juli-storm" men det är det ju inte. man kanske skulle ta dagen som den kommer och inte kolla på väderprognosen. för den ljuger ju. dock slår jag vad om att det kommer bli ett jävla skitväder. imorgon. allt som har med sola och bada. kan man ju glömma. tur att vi ska åka på "sol-semester." eller hur. skitskönt kommer det bli. hoppas vi vindpinade svenskar inte dör av värmeslag. 2 veckor kvar. helst sjukt hur fort tiden går. och vad livet har i beredskap för en vet man ju inte. när man minst anar det. verkligen. min mur är till hälften raserad.

By your side.

bryta igenom skalet. skulle vara behövligt. så man kom i kontakt med sitt sunda förnuft igen. varje sommar måste ju gå till historien på något sätt. detta lär bli den dåligaste & trökigaste på år och dar. om något nu skulle vara kul. så är det enbart ironiskt roligt. trökigt så det blir roligt. lortigt så det blir roligt. osv.
igår var jag på goya. det var träligt. dock lite kul. men bara i början. sen kände man sig som en sardin i en sardinask. packad.
jag längtar efter kristin. hon kommer hem imorn och det är jag jävligt glad för.


death to my hometown


death to your regrets.
ännu en sen kväll. dock har jag inte det där nattmörkret över mig. hoppas jag slipper. va? det skulle väl vara underbart. skulle vara schysst att se soluppgången. men sådan existerar ju inte med detta underbara sommarväder vi upplever just nu? eller hur? nej. så det blir inget.
att vara ute när det regnar. är värdelöst. om man bryr sig. men om man släpper allt. så är det skönt. ända tills man fryser. ett plus är ju att vara full. medans man inte bryr sig. jag önskar att jag kunde sluta bry mig. det är väl det sämsta som finns. att bry sig. jag som har sån underbar existens egentligen. synd att man vill ha mer. tänk på barnen i afrika.

63434-196


we're wasted anyway.


death to my respect.

nu har jag blivit utmanad..... igen. okej, jag gör det. då kanske jag slipper terrorn i framtiden.

1. jag spolar aldrig i toan. om jag ej har gjort nr2. till mor & fars stora förfäran.
2. jag har en lista på smarta gömställen och de bästa flyktvägarna ut ur hemmet, ifall et skulle komma mördare eller dyligt.
3. jag blir aldrig nöjd med något jag gör. varav konstant ångest.
4.  jag följer alldeles förmånga serier.
5. jag är alldeles för snäll.
6. jag bestämmer en månad i förväg vad jag ska köpa för mitt studiebidrag. (kanske skulle satsa lite hårdare på att skaffa ett jobb så man får ett liv någon gång?)



REGLER:

Varje person börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker
om sig själv. Bloggare som blir tagna ska skriva sex saker om sig själv
i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet.

Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn.
Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att
låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.


Jag utmanar;
ingen
för jag vet att ingen som jag eventuellt
skulle kunna utmana kommer att genonföra detta.