You never walk alone.

Nu kommer jag och Victor inte gå ensamma på tre år för vi ska flytta till Liverpool. Jag fick beskedet att jag kommit in på LJMU, Liverpool school of art and design i förrigår. Det känns så sjukt skönt att ha framtiden utstakad framför mig i tre år till. Nu har jag en del problem att ta itu med, men det är det värt. Så fantastiskt roligt det känns nu. Allt blev så mycket bättre på ett ögonblick. vi har till och med sökt en lägenhet där. Här går det undan. skolan börjar 1 september, så jag antar att vi bör flytta någongång i augusti. äntligen slipper jag detta skithål.
nästa år kommer det väl inte bo en kotte kvar här. nu känns det extremt påtagligt att det är väldigt några bra vänner som bor här. När Hanna och Kristin är i norwich och erika är och backpackar sig i japan & kina.
Jag var och hälsade på min mormor idag, så hon tjattrar. Om ingenting egentligen. Jag får se till att våldgästa henne oftare. Så jobbigt det måste vara att vara så ensam. Och att bli gammal.
nu ska jag försöka duscha, för mitt hår kan jämföras med ett smörpaket. eller nu överdrev jag, eller? sen ska jag titta vad vi har i den eländiga frysen.

ta bort underrättelse.

Nu sitter jag. I min ensamhet. Känner mig förfärad, i vanlig ordning. Jag har just gjort mitt dagliga besök på gula kiosken. Dagens anledning: jag glömde mina cigg  i skolan, när jag kom på det blev jag naturligtvis sugen. Samt snus till V, så jag slipper pipa dit senare när jag ej har lusten till det i besittning.
Den här veckan har vart ovanligt förfärlig, jag kände dåliga omen redan i söndags, och kan säga att jag hade helt rätt att detta skulle bli en skitvecka. Till de ända sakerna som går att publicera på en blogg är att mina vänner åkte till england för två veckors utbyte idag. Jag kom att reflektera över vilka som egentligen skulle åka här omveckan. Och fasan inställde sig, både Hanna och Kärstin (samt alice och fredrik), Men de förstnämna smällde högst. Jag får helt enkelt gadda ihop mig med någon annan. Helt undvika att bli för engagerad i engelsmännen. Eftersom det kommer 5 st elever från england. 
Det går nog utmärkt.

Nu skall jag röka under fläkten, kolla på disken och fortsätta fundera vad jag ska göra idag.