Suppose I kept on singing love songs just to break my own fall

Den mest överskattade dagen på året närmar sig. man ska ha fruktansvärt trevligt med alla sina vänner. vara fint klädd. hest ha någonslags fest. rätt sorts roliga människor. osv. höga krav på denna afton. krav som alltid går åt skogen. i år kanske det inte blir lika fattigt som förra året. då var det extremt fattigt, fattigt på folk, stämning osv. i år ska vi försöka oss på det omöjliga.
jul helgen har nu passerat relativt obemärkt. julafton är en konstig dag, men jag överlevde. juldagen blev i år en rätt lyckad sådan innehållande: julmiddag hos farmor, förfest hos kristin sedan artgarden. naturligtvis en något överförfriskad kväll, men sånt händer ju iaf en gång i veckan, jag har hört att det är nödvändigt för att förtsätta existera.
gårdagen berikades med en visit till huvudstaden. shopping hela dagen. en massa schyssta saker inhandlades. jag firar detta genom att bli sjuk. influensan säger de. men det vägrar jag släppa in i mina tankegångar. öroninflamation har jag dock fruktat. men det har blivit lite bättre nu.
imorn ska jag secondhand handla.

jag fruktar vinterns framtida utveckling.

/ closing in

Jag skolkar från livet.

faller tillbaka till det förflutna och inser att det inte ens är värt det.
skulle ändå bara vara förfärligt och destruktivt.
för dessa nya nyheter är egentligen förträffliga.
fast det är ju äckligt hur snabbt det kan gå.
stopp. varning för slirig vägbana. jag tror jag tar en omväg.

ringer ett samtal för att berätta att tankarna föll på dig för ett ögonblick sedan
när vi bakade pepparkakor och allt var misär men jag missade det.



tillverka pepparkakor och julklappar på egenhand och lägg inte ut ett onödigt öre.
det är det som är livet.  vänner, insikt och tillfällig tröst.
väntan på framtiden och hur den skall te sig.
ta vara på nuet och skit i allt som är tråkigt.

/ I loved you first.

Baby, don't count me out.

Idag låg jag kvar i sängen och sket hårt i skolan. egentligen ville jag gå dit, men det ville inte min kropp, jag låg kvar så länge att jag fick ångest på riktigt. jag kollade på gårdagens två avsnitt av oc till frukost och det var halvkasst som vanligt. marissa dog äntligen. konstigt att ryan var stark nog att knata därifrån medans marissa med ett ynka sår i skallen dog? men så kan det gå.
sen kollade jag på en väldigt suspekt spansk film. alla spanska filmer är så perversa. just den här filmen handlade om två killar, enam i ett stort lyxigt hus, rökte på hela dagarna och försökte bli av med oskulden, men det gick segt på den fronten. så dom ägnade nätterna åt att runka/suga av varandra de hade tilloch med sex tillslut. den ena blev kär i den andra som hade skaffat "flickvän" som redan hade pojkvän. sen åkte polaren hem och den andre blev lämnad med funderingarna "är jag bög eller ej" typ.
jag har vart i garaget och målat lite också. erika ringde och ville att jag skulle följa med ut. det tycker jag verar jobbigt. hon sa att hon skulle bjuda på dryck. känns som om det kommer gå segt att ta sig till plugget imorn. kristin var gullig och erbjöd mig sovplats i hennes soffa. så jag har egentligen löst allt som bör lösas. men det är trots allt torsdag. så vi får se hur våghalsig jag är.
63434-154


Black waves come and so fear me, December, sinking.

har jag en snokare i familjen?
inte speciellt smidigt om så är fallet.

jag har hittat mig ett nytt favoritband och jag har spelat dem på repeat hela dagen. jag har hängt i mitt rum i garaget idag och äntligen tagit tag i mitt nya projekt. nu när man väl satt igång så kanske det går av sig självt.

63434-152

mitt hår är jävligt risigt efter fredagens hårsjälvmord. balsamet gjorde ej susen. fredagen var förresten en väldigt konstig kväll. vi hängde som vanligt hemma hos wiking först, sen drog vi till jägarn. jag var fast inställd på att gå till goya, men tiden gick snabbt. sen blev allt väldigt konstigt.
efterfesternas tid är nu över.

// We like the newness, the newness of all
so let me not get down from walking with no-one