This is not what I do.

turbulans säger:
alla har väl sina egenheter.. jag är väl medveten att jag pratar i slowmotion, but who gives a fuck?
ja, who gives a fuck.

idag har jag tappat bort min plånbok, lite ångest över det hela men jag hoppas att den är i skolan.. där har jag ju glömt mobilen förr.. men då var jag ju medveten att den va där. kul att gå till tex goya och dra upp ett pass där man ser ut som nån jävla kaninröv. tänk allt annat som man lär fixa som man hade iden där börsen. jag har aldrig tappat bort plånboken förr tror jag, man lyckas alltid ha med den hem.
aah.. typ.

jag har förbaskat ont i ryggen.. och jag måste gå och sova nu!


Tiredness fuels empty thoughts, I find myself disposed.

Rain it wets muddy roads, I find myself exposed. Tapping doors, but irritate, In search of destination.

Egentligen är väl allt som vanligt, jag sitter här och väntar på att tiden ska gå. klockan är bara 13,06 och jag tycker att den är mycket, mycket mer. jag har ätit gårdagens chipsrester till frukost för jag inte orkade göra någon macka. min syster har flyttat hem igen så huset kommer fyllas av en ilsket pipande mobil och brusa upp av argsinta röster igen inom kort. jag hade tänkt promenera till city idag för att möta eve där. nu är jag övertalad att fraktas med bil för att hjälpa angelica att få hem sina stuff från calle.
I fredags var jag, kristin & erika party, vi gick till spegeln och så hann vi med en vända till jägaren också. den obligatoriska efterfesten var nog rätt framgångsrik egentligen men jag tyckte det var roligare att ringa till various persons. jag tycker att det verkar vara en jättebra idé varje gång jag druckit brojävel, aldrig mer.
jag kan inte förstå hur mina parents orkar vara så aktiva, morsan har städat hela dagen och jumpat har hon säkert också gjort. det ser jävligt roligt ut när hon står där och glor på tv:n och härmar dom danska friskisbruttorna. hur som helst brukar hon gå till jobbet varje morgon, vilket lär ta en timme. jag brukar bestämma mig för att gå hem från plugget men kommer på andra tankar strax före hemgång. jag lär skärpa mig, jag kan ju inte ligga på latsidan hela livet.   

63434-150
What I want from this Is learn to let go

true love waits


nu är klockan lite för mycket och jag sitter och konverterar över skivor på datorn, skulle vart enklare den olagliga vägen. men vafan. radioheads - I might be wrong, live recordings och this is ...tunng. 
mmm det var segt. imorse gick jag upp skittidigt för jag en gång i tiden var så dum att jag bokade tid på ungdomsmottagningen halv nio.   där jag gjorde massa kloka beslut som innebar att jag inte skulle äta cancerframkallande preparat längre. sen gick jag till skolan och gjorde... ingenting.
Sandra kom förbi på ett late födelsedagskalas och jag fick ett asstort vinglas "I've only had one glass of wine but it holds a wole bottle" haha.. hon tyckte det passade mig. sen kollade vi på 6 avsnitt vi kunde utantill av sex and the city. men det är fortfarande lika kul.
imorgon ska jag, evelina, kristin, sebbe och olof ha twinpeaks race (eller kanske twinpigs som kerstin först hörde). det ska ju bli kul.

63434-147

/ kill your boyfriend

We are nowhere and it's now.

63434-141
Igår natt ringde Josefin och hade druckit "ja men du vet jag drack nån gammal sprit, nå gammalt vin och du vet sådär det finns på fest" en timme senare ringde hon igen. "vad ska jag gö nurå? jag blöder i huvve pernilla. och jag skäms ju också." då blev jag sannerligen orolig... så sant som margareta säger borde vi ha sele på jossan så hon inte ramlar och slår sig så hårt, jämt.
63434-13763434-139
63434-14063434-142

Förhak hemma hos eve som nästan slutade som helhak. Glenn 4 life och brojävel och harbo.
och allt slutade som vanligt på någon efterfest hemma hos nån man som jag och kristin inte kände/känner.
Det var trots allt ganska kul. mmm...

63434-144

nu är lovet slut.
det är ju... både pepp och opepp på det. men det ska ju bli kul att träffa alla igen.
fast som sebbe säger så är det inte skitkul att sitta och glo på varandra en hel förmiddag utan att kunna snacka med varandra.
typ så.

The wonderful loneliness

In my repeated dreams you stare at me with an empty gaze, you turn your back on me
And you search for more intriguing days.

Du är jävligt rädd att jag ska vara arg på dig? det är lite komiskt faktiskt.
alltid måste du vara säker på att allt är rätt, ibland är det inte det och det är inte ditt fel.
vem handlar allt om? inte dig iaf.
jag är själv och jag är själv och jag är själv.
och måste ta ansvar för mina handlingar.
jag försökte.
men nu tänker jag börja om.
mina föräldrar tänker flytta till skåne.

63434-136
/ So you did it once more? 
guess you closed your eyes, your heartbeat ringin in your ears, your fingers through his hair.

Oh why oh why oh why