bambiboy with rubbersoul.

bambiboy with rubbersoul.
evelina g

aaaah olle hävdar att han har sålt mitt mario cart, men det tror jag inte på. fast visst vore det typiskt med tanke på att allt går så väl för mig idag. jaaa jag kan skryta med en riktig glädje dag. jag kan konsten att vara ironisk. ja visst.
i dag ska jag och helene  dricka folköl i boulongern, back in the days riktigt. men det blir säkerligen mysigt.
imorgon är det sista april, valborg och jag ska umgås med mina polare, grilla, supa eller något i den stilen. systemet är stängt och jag får nog dricka tiquila hela kvällen. attans asså.

ah men du får väl ha så kul, du som är har ett så fullspäckat liv. jag tror du har det mest händelserikaste livet av alla som inte har tid att ta tre minuter till social verksamhet med mig.
du har väckt tjuren i mig för jag är jävligt tjurig just nu.
men vi tar det en annan dag vaaa?


aaah jag antar det va.




Du hade tid


Gräset är görnt på min gård, jag insåg det när jag svängde in på upfarten idag. det finns ingen snö kvar förutom på vägkanterna. jag lyssnar på winnebäck för det är den ultimata vårmusiken. jag känner att slutet är nära, på fredag ska PA't in. sedan är det bara talet som är den 9:e maj. sedan skiter jag i allt för det är bara festen kvar.

igår satt jag hela dagen och hade ångest över att jag inte pluggade.. typiskt mig i många avseenden det. men jag gick ut och gick med sandra och trampade runt i geggan. det var en mysig promenad.

hejdå, farmor och farfar har tydligen kommit.


I won't mistake you for problems with me.

                                 ag


i won't be left to dance alone to the songs from the past



Våren är här fastän det snöade igår men nu lyser solen och jag och helene åt twister på Alkisbänken. Att tillägga är att vi blev busvisslade för första gången för i år, vi svällde av stolthet. idag lämnade vi in ett arbete som hängt över oss en längre tid, och jag har även diskuterat och bråkat med bosse, AC och märta.. en hel halvtimme av min dyrbara tid.
Mina farföräldrar överraskade mig just riktigt ordentligt. jag var tvungen att vara jätte social för det var endast jag hemma, vilket var lite av en besvikelse för dem som hade en ny bil att skryta med. planerna för helgen är suddiga men de finns där, jag undrar hur det blir med allt. jag äger endast 100 kr och jag ska ut i kväll & imorgon. låter lite maffigt för enbart 100 kr. erik får punga ut med mina 250 spänn nu. så jag kan roa mig...



where does the good go?

                              63434-12
                                                  What do you do with the left over you?

why do you have to be so cute?

it's impossible to ignore you. let me have it all.                                                                

          

när man har allt man behöver, varför vill man ha mer? varför vill jag ha mer än vad jag tål? jag vet att jag inte klarar mer än vad jag får just nu. men ändå så vill jag ha mer, självdestruktivt betende..

nu är det påskafton, jag har textkonverserat med erik och han har erkänt att jag har ett påskägg hos han som han har nallat godis ifrån. jag har då inte ätit nå godis från eriks ägg. när sandra kommer hit ska hon få leta efter sitt ägg. när jag vaknade imorse kände jag mig helt handlingsförlamad, jag visste att jag hade ett påskägg på min stol, eftersom vi är för vuxna för att leta efter äggen nu, jag fick även 100 kr. Per var mycket angelägen att åka hem efter påsklunchen för att ha den traditionella äggletningen kl 14.00. jag frågade honom om man inte skulle leta efter äggen på morgonen, då sa han "nä det går inte för då äter dom (hans sex lillebröder) upp godiset innan frukost. då äter de inget på hela dan, därför har vi lagt det efter lunch". ja det tyckte jag var lite roligt. inte lika roligt som när mamma berättade om en gång då hon hade letat efter ägget och det låg i en stövel, och det satt fast. "gud vad jag grinade".

igår var helene här och "pluggade" med mig, projekt arbete för fulla muggar. jag målade mitt nakna kärlekspar med dallerröv och helene målade sina krokodiler. vi kom fram till att det är två veckor kvar till inlämning av projektet.. vilket stressar mig en aning. men jag vet att det kommer att ordna sig för det gör det alltid.

jag har just vart på stan med mina föräldrar, min mamma tjatar sig blå om studentoutfiten. aldrig har hon vart så angelägen att köpa kläder till mig. jag fick ett linne av min kära far och sen åt vi lökringr med vitlöksdipp på mcgills.. eller jag gjorde åtminstonde det.

63434-9

what you say?

Hmm what you say?
Oh that you only meant well, well of course you did
Hmm what you say?
Hmm that it’s all for the best, of course it is
Hmm what you say?
That it’s just what we need, you decided this
Hmm what you say?
What did she say?

63434-8


kom låt oss gå härifrån.

lovet har ju börjat med snabbtakt. jag har hunnit med att bli full, bakis, slappat & köpt två påskägg. vart med sandra hur mycket som helst och motionerat mer än jag har målat. Det sistnämnda är då helt otroligt.. det är Sandras fel alltihop men nu är jag ju igång med min träning och jag ska bli lika smal som jag vill bli.
lördagens festande blev riktigt lyckat. även fast minnesbilderna suddas ut mer och mer för var dag, men imorn ska vi ju göra ett nytt försök att gå på grand. frejd kommer hit och eliten ska göra staden osäker. känns en aning konstigt att festa med frejd utan erik men det ska nog gå utmärkt.
jag tänker härmed inte ha ångest över någonting som jag kan göra någonting åt, tex PA:t.. och att jag inte har ätit mer än nåra russin och lite godis idag.. men snart är det ju middag så det är väl dumt att gö nått åt saken nu.

Happy new year

h


Are they saying goodbye?

Påsken närmar sig med stormstegn jag känner ingen påskstämning what so ever. idag har vart en dag som vart fylld av oro, pappa är sjuk, och ludde är sjuk. Pappas går jag inte närmre in på. men ludde min älskling är riktigt sjuk, och om vi åker till veterinären kommer han ju inte hem igen, det är jag inte redo för. att mista en till man ur mitt liv, som jag älskar.
jag och angelica åkte till apoteket för att köpa ricinolja och "sprutor", vi fick åka till stan och köpa det. men först gick vi på röda korset och jag köpte en väska och en sjal. I stan hittade vi ricinoljan och blev glada för det, vi gick på hm och sen åkte vi till affären för att köpa massa godsaker för att fira att pappa inte är på sjukhuset.
Sandra kommer till mig ikväll, vi ska titta på sex and the city.

Hoppar högt, faller hårt.



morgonen började med den gamla bekanta tanken "skolan är pest ingen fest, jag tror jag ligger kvar". men jag går upp tio minuter försent och får stressa trots min seghet. på vägen till bussen blir man lättad över att det är slask, ett bevis på att våren är nära. på bussen tänkte jag på att jag och erik skulle ha en 19 kr öl runda i sthlm. Han tyckte vi skulle ta det när det blev vår på riktigt och vi skulle va snygga och jag skulle ha kjol.

I skolan fick vi skratta åt jossan, anna och lovisas film om mobbning, det handlade om jossan som var trakasserad av två fjortisar, anna och lovisa. Den bästa insatsen hade ändå Mats, jossans far, som programledare. senare dansade vi schottis, jag och helene kom in i rytmen lite senare än de övriga, nämligen påväg till bussen. en två tre fyr, en två tre fyr. (knälyft på fyr).
jag och sandra drygade oss med våra kameratelefoner på bussen hem, katych låter det när man tar en bild. x10. det är trevligt att spendera så mycket tid med henne, att hon praktiskt taget är min granne gör bara saken bättre. behöver man en vän i nöden kan man ta sig dit på 3 minuter.

när jag kom hem kollade jag på sex and the city, charlotte som vart gift i lite mer än en månad har redan vart otrogen. tragiskt livet kan va när man bara vill ha ett perfekt liv efter mallen. ibland funkar inte allt, i detta fall sexet.

Jag kollade just på OC och fick julstämning, jag som bara vill ha vår & sol och vårjacka.. fann mig själv nynna på julsånger... herregud.


Måndag som känns som Fredag.

Gårdags eftermiddagen spenderade jag med mina vänner sandra & helene, vi åt middag och såg på film, Walk the line. Maten var god och filmen bra, godis har jag kvar som jag snart ska sätta i mig. När kvällen kom igår så kunde jag av en anledning inte få ro att sova, jag läste och tittade på tv och drack mjölk (jag fick mjölk jämt det när jag va liten och hade sömnproblem) sedan tog jag fram ipoden och den gjorde susen.
Morgonen blev seg och jag funderade på att skippa samhällskunskapen, men jag mindes att jag råkade missa den förra gången... nationalekonomi hur lockande låter det liksom? nä, men till skolan kom jag och tiden gick och tillslut fann man sig på bilden, där jag tycker jag är jämt och ständigt. i slutet av lektionen blir alla på konstigt humör och förvandlas till mongon.
jag är nöjd med min specialisering men breddningen och PA måste knegas på påsklovet. hänga på bilden hela lovet låter ju halvkul asså.
dagens slut präglades av telefonsamtal och wazabiärtor, det var gott när man höll på att svalt ihjäl.

Nu ska jag titta på gårdagens floorfiller, så jag hinner klart lagomt till dagsens floorfiller börjar, jag ska äta massa godis och bli tjock för det är det jag gillar mest.

ps. nu ringer morfar, hur stora är odsen att han ringer liksom? 70% av gångerna han ringer brukar vi dissa honom, men nu svarade nån visst. roligast var när vi hittade bakplåtar under morfars säng, vi frågade varför "för att grannarna skickar elektriska stötar genom golvet så jag flyger ur sängen". hahaha.. . vad får man allt ifrån?
morfar har även en gång trott att han var gud, men det är en ganska läskig historia. ds.


April..

Det är nu April månad, 2:a april för att vara exakt. igår fick man luras och jag önskar att jag har ljugit för mig själv att jag endast har 200 kr kvar av mitt studiebidrag, min fråga ekar i huvudet på mig "vart tog pengarna vägen?" jag har en kort teori om att jag tog ut nåra onödiga hundralappar i fredags, när dimman var som värst. Mattias 20års dag blev en ganska lyckad tillställning, även fast det läckte salt substans ur ögonen som vanligt när polaren golden gate fått som den vill.
Det mest komiska var ju att en tjej tog fel jacka, eriks jacka och drog till nivå. Erik fick hålla sig med en likadan jacka med massa tjejsaker i fickorna. SvartTaxi och pengarbrist in till stan och väntan på Jacka utan för nivå, sedan blev det McD i ultrarapid och buss hem med sandra.
Det var mysigt att sova med Erik fast jag saknar honom nu.. eller i natt rättare sagt. Det är något speciellt med en sovkamrat som man kan krama hela natten och som värmer en om man fryser.


jag har djup ångest över skolarbetet, speciellt nutida konst och projektarbetet.. jag är inte klar på långa vägar och måste dedikera hela mitt påsklov och denna vecka till det. min hjärna har redan tagit studenten och nu försummar jag skolan som aldrig förr, om det nu går?

tillbaks till verkligheten, kanske? jag borde verkligen återvända nu.