Måndag som känns som Fredag.

Gårdags eftermiddagen spenderade jag med mina vänner sandra & helene, vi åt middag och såg på film, Walk the line. Maten var god och filmen bra, godis har jag kvar som jag snart ska sätta i mig. När kvällen kom igår så kunde jag av en anledning inte få ro att sova, jag läste och tittade på tv och drack mjölk (jag fick mjölk jämt det när jag va liten och hade sömnproblem) sedan tog jag fram ipoden och den gjorde susen.
Morgonen blev seg och jag funderade på att skippa samhällskunskapen, men jag mindes att jag råkade missa den förra gången... nationalekonomi hur lockande låter det liksom? nä, men till skolan kom jag och tiden gick och tillslut fann man sig på bilden, där jag tycker jag är jämt och ständigt. i slutet av lektionen blir alla på konstigt humör och förvandlas till mongon.
jag är nöjd med min specialisering men breddningen och PA måste knegas på påsklovet. hänga på bilden hela lovet låter ju halvkul asså.
dagens slut präglades av telefonsamtal och wazabiärtor, det var gott när man höll på att svalt ihjäl.

Nu ska jag titta på gårdagens floorfiller, så jag hinner klart lagomt till dagsens floorfiller börjar, jag ska äta massa godis och bli tjock för det är det jag gillar mest.

ps. nu ringer morfar, hur stora är odsen att han ringer liksom? 70% av gångerna han ringer brukar vi dissa honom, men nu svarade nån visst. roligast var när vi hittade bakplåtar under morfars säng, vi frågade varför "för att grannarna skickar elektriska stötar genom golvet så jag flyger ur sängen". hahaha.. . vad får man allt ifrån?
morfar har även en gång trott att han var gud, men det är en ganska läskig historia. ds.


Kommentarer
Postat av: helene

haha vilken morfar du har pernilla! jag skrattade så jag fick en wasabi i halsen.

2006-04-03 @ 19:16:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback