snark.

Jag känner mig så trött. Hade problem med sömnen inatt. Somnade in runt 4-5 tiden. Kanske slumrade lite genomskinligt innan. Victor kom och la sig runt halv 4. Hur orkar han sitta uppe och glo på dattan. Tänkte jag där jag låg och höll mig om magen, som krampade. Skippa middagen är ingen hit. Men vi orkade inte laga någon mat och fixade en macka ist.

Idag vaknade victor med tuppen och gick upp och tillagade frukost till mig, jag som hade pms-dampat på honom under natten, var jag värd frukost på sängen? han tyckte det. Han är snäll. Hjärtegull. Vi hängde hemma ett tag, sen gick vi ner på stan till Tommi (och Malin, fast hon var inte hemma.) Dom spelade tv-spel. Jag drack kaffe och åt glass, tittade på. Rätt underhållande. Då. Sen gick jag ner på stan med linda. Shoppade lite. En shockrosa elefant- vattenkanna, te-muggar, en duk och en klännig.
Vi fick även en ny soffa + fåtölj idag. fresh. Passar utmärkt här i hemmet. Skönt och bli av med den andra, hårda samt gräsliga soffan. Nu känner jag mig färdig med lyan.
Efter soffbubbandet åkte vi till södergrillen och inhandlade kebab. Tommis önskemål. Det var nog ett bättre alternativ än max. De två männen har sedan dess suttit och gnetat ishockey-spel på vårat nyvunna xbox.
Nu känner jag att jag gjort en redogörelse över dagen. Så onödigt. Vem bryr sig, jag tror jag ger upp det här.
Bara tidsfördriv anyway.

hejda hejda.

Rise and Shine.

Jag tog mig nyligen upp ur sängen. efter några timmars orolig sömn. jag lyckades aldrig riktigt somna om efter v's avfärd. jag drömde otäcka drömmar som jag fortfarande känner obehagskänsla av. jag blir så less på mig själv. varför kan jag inte vakna med gasen i botten och göra allt jobbigt utan att känna att det är jobbigt. det kommer väl. jag känner mig åtminstonde frisk dagen till ära.
det är påsklov nu, hade vi inte nyss sprotlov? det här lovet skulle jag kunna vara utan. dagens to do lista är: 1. äta frukost. 2. diska. 3. städa. 4. måla klart linneas porträtt. 5. kanske göra sig ordning. 6. påskmiddag hos mor och far. 7. förfest någonstans med linda och kärstin.

nu har jag skrivit av mig omotivationen och obehaget. så kanske det kan bli en någolunda strukturerad dag.
igår var jag med josefin. det var trevligt. vi var på stan och jag slösade pengar. dock inte på mig själv. på lyan och robban.

hejdå. glad påsk.

Liverpool

Nu sitter jag här, igen. nyduschad och därmed ren.
Jag hittade just en gömma nikotin vilket gjorde mig glad, för jag trodde v tagit med sig allt. jag har ju mina cigaretter men, den såkallade smooth taste, level tilltalade inte mig. eftersom frans hade slut på L&M. frans är riktigt trevlig tycker jag, jag har vart där två gånger denna veckan, och han frågar varje gång en massa om skolan och om jag känner mig ensam nu när jag inte är med den där andra tjejen. dvs hanna. som är på screen. ja jag känner mig ensam. men jag överlever. jag har haft en hektisk vecka, med ansökning och diverse problem angående det. och målning av labb samt en nypåbörjad målning. Jag har skickat in min ansökning och jag antar att det gick bra. lite skrattretande att jag inte är säker, men det där var så komplicerat att det vore konstigt att det var så enkelt. hur som helst kostade det mig 70 kr. tur att jag inte valde fler skolor för då skulle det bli dyrare. 70 kr per val. labbet är fortfarande lite rosa, eftersom jag kände mig fruktansvärt omotiverad dagen till ära, träningsvärk. om det har med målningen eller hanna ws massage vet jag inte. ont gör det iaf. hur som helst känner jag mig lättad att det värsta är avklarat. min linjeansvarig Jens salamander skrev en jättefin rekomendation. trodde inte han var kapabel till sådan beröm. jag blev otroligt glad, det ska jag läsa varje gång jag får en pinne i hjulet.

victor är på kent. som spelar på läkerol arena idag. haha. jag tycker att kent är överskattat. jag gillar bara några låtar, eller de första skivorna. men jag hoppas han får kul iaf.
jag håller på att kreverar av hunger eftersom jag inte åt någon frukost och bara åt lite pommes frites till lunch. som jag delade med några klasskompisar. undrar vad jag ska äta? yoghurt kanske. haha. så lite disk som möjligt. vi har väl inga tallrikar kvar för alla står staplade, skitiga på diskbänken. fortfarande. katastrof. besticken och glasen är iaf diskade haha.

nä hejdå.

Im gonna fight this fight, to try to get out of here.

63434-201

hej.

Sportlovet sprangiväg så snabbt att jag knappt hann känna mig ledig. Självklart beror det på att ansökningsveckan. Är den här veckan. Nu sitter jag upp till öronen av ångest. sån där prestationsångest. Dock har jag skrivit mitt personliga brev och det blev mot förmodan rätt bra. jag tycker att det är otroligt jobbigt att försöka övertyga någon om att just jag ska ha en plats. på en skola, jobb eller vad det nu kan vara. på torsdag är det över. det värsta.
Förhoppningsvis blir jag kallad till intervju. då får jag åka utomlands whoho. om jag får en plats så flyttar jag. från detta ställe. skulle vara otroligt skönt. börja om lite.

annars är nog livet rätt gott. förutom disken i köket. jag ska åka hem till min syster, i nya lyan. har inte vart där än. hon ska bjuda på mat och jag ska låna hennes telefon. det blir nog soft.
nu ska jag fortsätta översätta mitt brev.

63434-200

ha det fint symaskin.