tell me what did you expect? do you have no selfrespect?

63434-124
Now I think that you and me have come to the end of our days.

jag är ganska trött på allting. nu känner jag stark vilja att skita i allt och bara dra med marit och flytta till stockholm.. jobba på burger king eller något sånt super häftigt. pengar iaf. nu sitter jag och lyssnar på en country verision av all I want for christmas is you. jag vill inte ha en jävel i julklapp, möjligen den svarthåriga hottot jag drömde om inatt. men hottot finns ju inte så det är lika bra att skeppa alla tankar på kärlek och närhet för framtiden. man är hur som helst lyckligare som det är nu.
igår hade jag myskväll med erika och marit även om erika kom försent på gurnd av kärlekskrank så blev det perfa. jag och marit gick till ica och köpte chips och choklad + en nektarin. sen gick vi hem och erika kom. vi kollade på amelie från monmatre och flottade.
63434-123

idag tänker jag inte göra ett skit. bara vara hemma och kanske städa lite gran. jag har bestämt mig för att måla mitt rum igen. men vet inte vilken färg jag ska ta, rosa kanske? haha.. nä tv'n ska va rosa.
jag ska måla klart hyllan som jag ska ha i skolan..








Leave me alone, all.

 you were doing that girl next door, what you do that for?

63434-122
Oh yeah, I'm fine, Everything's just wonderful, I'm having the time of my life.

go, went, gone

63434-114
kristin som inte gillar sånt där religöst skit. hon målar därför döda hönor :)

 
evelina står och filosoferar, det gör lars givell med. (och glor på hannas bilder.)  
 

63434-120
ett par stycken ur min klass.. robin, john, david och hanna.
 
evelina och kristin brukar komma och rita saker till mig i mitt bås.
det är ju roligare nere där. hos mig.
63434-113

63434-121
i citrusdalen, tyckte jag men inte lars.

/ yesterday i woke up sucking a lemon.

Still a little bit of you laced with my doubt

63434-112


I'm in a constant state of getting out.

Nu är det lördag igen. konstigt hur tiden kan gå så otroligt snabbt.
jag har lyckats ta mig ur de flesta destruktiva vanor jag besatt under sommarens härliga dagar. jag har lyckats sluta röka.. nästan helt totalt. jag har slutat, det är det som är det viktiga.  jag har även dragit ner på en annan punkt. och inte nog med det så har jag tagit mig ur alla mina problematiska situationer jag konstigt nog funnit mig i random hela sommaren. nu när jag ändå är i gång kanske jag borde börja motionera lite mer. gå runt rudan varje dag kanske, hehe. eller kanske borde jag dra till indien och finna mig själv?
konstskolan är bra, den här veckan har vi tecknat hela veckan. mästan från 9-16 varje dag. det var ju lite slitigt men värt. jag ser inte skillnad på blankt och matt, vilken upptäckt. det är det många som inte gör. propoptioner och perspektiv behövs en filning.
idag ska jag och kristin fira det faktum att det är lördag. en lördag till på nivå kanske inte är det peppigaste i hela världen men what the heck. ska ringa henne så småningom. måste ringa till många idag, fy vad jobbigt.
igår hade jag myskväll med haralad, vi kollade på en jobbigtdålig komedi på canal + och åt chips och dipp. hösten är här.