veckan

Den här veckan har ju gått undan.
Jag har fake läst en bok på en dag och krydda ihop massor på "examinationen". Dessutom har vi gjort våran arbetsmiljöredovisning... ett under att allt det gått så bra, imorn är det svenskan.
Idag kommer Erik till mig och spenderar natten och troligen morgondagen + natten hos mig. Det blir nog mysigt, bra tror jag.
Imorn har ninjan 20års fest, blir nog fett det. haha, hoppasdet blir lika kul som det va förrförra gången hos erran.
förra veckan va jag & helene på fest i sätra, det slutade med att vi missade bussen och luktade raklödder och fick sova hos pontus.

idag gick jag på stan med erika och köpte mig ett linne. vi fikade en macka och pratade om förspilld tid. jag saknar erra lite faktiskt, det har gått länge nu och jag tycker det har gått lite för lång tid!

snart tar vi studenten! shit assååå vad tiden går snabbt, tyckte just vi började på boffen!

Iväg till hemligheten

Vi har köpt drycker av glömska och vi har glömt tankar av gråt. jag tänker inte tänka på det jobbiga idag, även om det är som mest lockande när man dricker vin och tappar kollen.
jag vill bara känna min vinterångest försvinna och smälta i vårsolen som smälter bort snön och får det som vintern gömt skjuta upp ur marken. jag vill inte ha det här på mitt hjärta nu när solen äntligen har kommit, jag ville låta det lätta men nu går det ju inte alls. men jag är glad att jag har dig även fast det känns så overkligt som det möjligen kan bli.

idag åkte jag plikttroget till skolan för andra gången denna vecka, åsa var sjuk och vi behövde inte gå på religionen. man vet inte om man ska skratta eller gråta. jag gick och åt kinamat på gallerian med jossan och marit och pratade om ditt och datt. jag åkte sedan hem för att skriva klart den sämsta hemtentamen jag någonsin har skrivit.
ikväll ska jag och helene göra ett nytt försök att gå ut och ha kul, förra gången kom vi ju inte särsklit långt. fast visst var det mysigt att måla medans ruset brusade upp och kinderna blev röda.

vi ses ikväll.

måndag

En måndag i Es3B är ju inte det mest händelserika man kan vara med om här i världen.
Jag sov knappt nått inatt, pratade med erik runt 4, han var full, sällan. jaa.. sen gick jag upp och gjorde mina morgonritualer och gick till bussen. på bussen var det mycket folk och jag gillar inte folk på morgonen, men jenny kom som en räddande ängel en busshållsplats senare. det var trevligt att prata med henne, för det var längesen sist. sen vare samhällskunskap, ingenting kul hände. sen lunch, ingenting kul hände då heller. ja sen var det bild, 11.15 till 16.20. jag pratade i telefon två gånger under lektionens gång. gjorde två bilder, väldigt inaktivt med tanke på den långa lektionen. sen var det inget mer med det, bussen hem var fullpackad. och här händer det ju inte skitmycket, jag har tråkigt och har blivit kallad pessimist minst två gånger idag. varav en gång av en som jag inte ens kände.
det är nog sant att jag målar allt i svart just nu, fast det går väl över. Idag var det ju nästan vår ända tills det började snöa, sen blev det vår igen. jag blir nykär och tänker tillbaka på denna tid förra året, 14 april förra året träffade jag erik första gången haha..  ja hur som helst så påminner mig dofterna ute mig om honom, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

det har var ju det mest komiska idag:
sand says:
jag vann en tävling!
sand says:
jag vann ett världsatlas, men ändå!
Pernilla says:
oooh
Pernilla says:
värsta
Pernilla says:
vad vare för tävling?
sand says:
på polhem den där dan när alla skolor va där. man skulle gissa hur många flygbilder som behövdes för att täcka en 30:000 skala. jag gissade på 10500
sand says:
10516 va rätt svar!!!
sand says:
värsta knodd!

 

Det är så typiskt sandra haha..