Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.




gör du allt för att din näste inte ska älska sig själv?
det gör inte jag. medvetet.

livet är en ensam grej, allting har ett slut.
en film, ett häng, sommaren eller en kärleks affär.
när det är över är du ensam igen, då & då är du ensam.
det enda du kan komma tillbaka till är ensamheten och du måste älska den.
för om du gör det, kan allt annat vara hur bräckligt som helst.

Idag vaknade jag, erika & david runt två tiden. igår gled vi in på jackpot igen. miserabelt var det denna gång. efterfest hos mig efter att blitt förföljda av galen morsa. när dom drog hem runt 15 tiden, kom farmor och farfar. jag var tvungen att vara social denna gång, eftersom jag sov förra gången dom var här. när dom åkt blekte jag håret, en gång, två gånger. nu är det relativt vitt. efter att jag färgat det drog jag ner på stan, och satte mig med massa polare på brända bocken, drack cola light och rökte en cigg. sen drack jag en öl.
när jag kom hem gick jag ut på promenad, hamnade hos sandra och åt mackor och drack mjölk.

imorn ska jag på stan med helene, bli bjuden på middag av olle och få mitt mariocart. sedan ska jag kolla på anderas band i skutskär, efter det ska jag kanske kolla på en annan spelning.

på lördag ska jag åka till ockelbo med halva släkten, hoppas sandra hakar. på kvällen kanske det blir utgång. kinkypary hahaaaa.. nej.

hare bra.

Partners in crime

63434-57
 först hade vi picknick
sedan gick allt lite out of hand.
63434-58
utanför jackan
63434-61
någonstans på stan.
63434-59
hemma hos mig.

Yellow lights mean slow down, not speed up.

     
Idag fyller mamma år. 48.
jag är så otroligt trött, vet inte vad som har hänt med mig. jag ska ta det väldigt lugnt den här veckan. jag har återfått min sjukdom. när jag vaknade idag klädde jag på mig direkt. sa grattis till mamma och åkte till stan för att köpa den svarta jackan och ett par örhängen. jag såg en skitful gubbe och var tvungen att ringa och berätta det för angelica. jag har också tråkigt för jag missade bussen.

nu ska jag gå och lägga mig en stund i min säng.


en midsommarnattsdröm

63434-52

Glad midsommar önskar david!
hahaha. shit, sliret började väl säkert astidigt "öl och snaps is the shit"

men ja, glad midsommar, hoppas du har kul på din grillfest eller vad du nu ska göra och att det inte regnar för mycket, det har ju en tendens att göra det som alla är väl medveten om.
dansa inte runt stången förmycket du kan få muskler.


hahaha pimpen.

I'm not for sale anymore

63434-50      
 
It started out with a kiss
How did it end up like this?
and she’s touching his chest now
He takes off her dress now
she's Letting you go


gårdagen var så jävla rolig.
på den taffliga lilla färjan köpte vi massa öl. 48 festival öl.
vi drack smirnoff ice i mängder och white russian och P2.
på vägen hem var alla sliriga. och jag fylle åt den dyraste maten.
sedan gick jag för att träffa de ädlaste polarna. erika jossan och marit.
jag gav erika en lite uppmuntrings prelle, en röd svamp innehållande den
ljuvliga substansen. vi kollade på fotboll, var jävligt engagerade, ner med zlatan för fan.
vi hatade zlantan igår, älskade albäck, jossans pappa.
sen gick vi till jackan. träffade massa schyssta folk.
sen gick jag mot syrrans eriks hem, eftersom jag gick i mörka gränder tänkte jag ju att det
vore bäst om jag skaffade något slags sällskap. ett 50+ par som var förfriskade följde gladeligen med mig. jag och tanten badade i fontärnen i esplanaden? och sen sprang vi i sprintelerna. sen gick jag och tog fel på kille.. ”jag ser dig på långa vägar det är tur du har sverige tröja” så va det inte han :O
han kom och picka mig på axeln typ. när jag livligt snackade med låtsas erik + hans polare.

erik har värsta lägenheten.

     
så jävla slirigt. inte bögen dock. han skulle ju jobba.

sliren va vaken hela natten, ringde nu och var dryga eftersom dom naturligtvis
fortfarande är fulla?? hahaha..

Mother, is it hard to recognize me now?

63434-47
Exaggerating the barrier between who I am,
and who I want to be.


veckan har vart helt.. sinnessjuk.
till erika, hennes morsa trodde jag var förbannad på henne. (erika glömde mobilen hemma)
"eh vilken konstig kväll. ..
vart är du? hos fisken? haha.
detta är fan sinnessjukt.
ring för fan!"
men jag är aldrig allvarlig, bara att allt är så sjukt.

som en berg&dal bana.

onsdag,fredag,lördag,måndag,tisdag,torsdag,fredag,lördag,måndag,tisdag,torsdag,lördag. köttigt.

torsdagen var väldigt spontan, firren köpte vin och vi satt utanför le paris på en filt & lyssnade på fotbollen. jag såg finalen och sen gick jag och gurra runt staden för jag skulle ju absolut ha pizza. jag fick nöja mig med en fet burgare från husvagnen. sedan begav vi oss till slick/sun. där hannes sa "eh hur fick du med dig den där in?" och pekade på min 3-liters box som stack fram ur väskan. vi blev tvungna att dricka upp det, sedan skulle vi gå och jag sov för variationens skull hemma hos någon annan än fisken.
igår var det svensk skräck och mys i vårvik till sen kväll. kl 2 var jag hemma i värmen. och det är sommar det när nyktra kvällar blir sena kvällar. mysiga polare jag har.
nu sitter jag och peppar för en utekväll.

ja annars är det väl bra väder ute. fint. jag mår bra. men jag är förkyld.


You were always my enemy, you sucked the life out of me.
secrets don't make friends.
To put it nicely I hope you choke
.


fuck you.

lay me down

     

Sommar i city 2006.
Feting drag i tillvaron nu ju.
studenten var trevlig, lite sogrligt såhär i efterhand.
lördag varje dag nu, lite tragiskt men jävligt roligt.
I måndags skulle jag och erika bara ta ett dopp i poolen, bara ta en öl på stan med david, det blev en helkväll bestående av brända bocken och jackpot. hur mycket pengar vi nu brände det får stå skrivet i stjärnorna. men vi hade trevligt. svampen, domeno och bögen. efterfest i erras pool, ledde till komplicationer.
igår vare seg start poolbadning och solning. sedan träffade jag jossan och sen åkte jag till stan för att dricka vin med erika, david 1 och david 2. bättre att kalla dem fisken och bögen. det slutade även den kvällen med taxi hem till stigslundskvarteren. sova hos fisken och vakna av att bögen stormar in och nästan blåserner väggarna med sin högaröst och sin över-energi. bögen hade tydligen retirerat någon gång unde natten för att göra ? hursom helst hade han somnat i nåns hamock och blitt väckt, och sedan hem skjutsad av dom. sen kom han tillbaka glad i hågen och gårdagens fylla lite oslipad.
vi gjorde feta frullen och sedan gick vi till erran sen till bögen och hälsade på valparna, karl har ett zoo hemma. sen drog vi till stan för att köka pizza och dra omkring. jag fick veta att jag kom in på konstskolan och det hade even också! vi ska gå i samma klass!!! kul!

nu ska jag fan sova.
hare gött. godnatt

63434-45


love and hate at the same time.

Vem är störst och starkast på vasa?
haha.. .

studentens händelser:
onsdag - klassfest här, rolig och lite speciell händelse, första klassfesten någonsin. alla blev överförfriskade och det hände lite konstiga saker. men det är naturligtvis historia nu. kul men mycket att stäääda.
 
torsdag - vattenkrig. man tog sig med vissa svårigheter upp efter bara några få timmars sömn. helene och evelina och milla hade slaggat över så det var ännu svårare att ta sig upp då. jag och helene klädde på oss våra maffia outfits och såg väldigt nice ut. (lite risiga kanske) vi mötte upp våran maffialiga utanför estethuset, gick i samlad trupp upp till boulongern där vi skulle knäppa kort. vi blev då genomblöta inom loppet av 4 minuter. sedan gick vi glada ihågen mot staden och sjöng standrad raden "ES3B tjalalala"
sen hade vi vatten krig och badade/blev dränkt i fontärnen på stortorget. när jag skulle avsluta så fick jag en rejäl mängd mjöl i hela skallen. då fick jag ta mig en dusch i forntärnen igen.
det var skitsvårt att få ur mjölet ur håret, jag rekomenderar att inte testa det.
Fredag - ölhäng i boulongern med erika, jossan, david, gustav, nillan, daniel? och tobbe och alex random närvaro. erika och jossan blev berusade men inte jag, men det var roligt att sjunga hanson ändå.. ha. sedan drog jag med tobbe och alex för dom andra var så sega, vi träffade H&M killen och tog han med oss till en vatten pipa. de andra kom sedan dit och pinan välte och jossan fick 3:e gradens brännskada, den gamla brännskadan. slutet på kvällen blev alex lägenhet en sväng till dalagrillen och bussen hem.
Lördag - utgång. vi förhakade hemma hos erra sen drog vi till nivå kollade på gadget lite grann och shakade asset till boten anna. sen drog alla och jag med, helene ringde och befallde mig att gå av bussen. jag gick tillbaka till stan. sen åkte jag hem. lätt misslyckad kväll. 
söndag - vila.
måndag - Brännboll och öl i mängder. våran klass såg riktigt mysiga ut när de stog där redo att spela med en öl och en cigg i handen, så peppade. haha.. men kul var det. vi vann en match. (mot es3a)
mysigt att sitta dricka öl på dagen, riktig festival stämning.
jag åkte sedan hem och mor och far blev orolig haha.. sen drog jag till jossan på förfest. det var inte så många från klassen där, fast det var ju gräddan av es3b. sen gick vi till nivå. där var det som det brukar vara. boten anna.
tisdag - ?