viva los childhood.

Nu är det fantastiskt och konstigt nog sportlov. skönt att få ta sovmorgon utan att ha lite dåligt samvete. för det förekommer ju faktiskt då och då i skolveckorna då närvarolistan hängeruppe till 11. ibland blir man lite snopet överraskad av dess frånvaro. och för att förebygga det så skickar man iväg ett sms till nån klasskompis som förhoppningsvis kryssar i en. väldigt smidigt. jag kommer förhoppningsvis ta mig till skolan nån dag iaf, men man vet ju hur det kan bli. veckan blir sakta men säkert uppbokad. jag ska till byn och städa mitt rum. men det är underprioriterat. mor vill det i vilket fall. jag ska till torsåker till hanna. så skall jag fixa med sånna jobbiga saker som ansökningar till skolor och söka jobb. så ska jag säkert göra nått mer.

jag har jobbat hårt föregående vecka i skolan. jag hade labbet, projektrummet i skolan och skulle göra en installation, det lyckades jag rätt bra med. inte så ångestladdat heller. och lärarna var nöjda och belåtna. skönt. jag tillverkade en kanin som var lika stor som mig i papemaché, målade rummet rosa och hängde 8 meter sidentyg från väggarna.

min kära cykel blev stulen för ca två veckor sen. otroligt jobbigt tycker jag, men nu har jag knallat iväg till brynäs och hämtat victors cykel. så jag kan ta mig till olika destinationer lite snabbare. men trippelsnark över att folk inte kan hålla tassarna borta från andras tillhörigheter.

nu sitter jag och har rätt tråkigt. victor lyser med sin frånvaro, är på niklas aka stampes 20 årsfest lär det bli. jag har hängt med hella hela dagen nästan. mötte henne på stan runt halv tre tiden. vi gick till skolan och jag fick rota lite i mina sopor för att hitta sushi-kupongen som jag visst hade kastat bort. sen visade jag henne runt. hon gillade också min kanin. det var narre. sen gick vi och käkade sushi och sen drog vi hem till mig och kollade på film och åt godis som vi inhandlade på vägen.  sen kollade vi på den otroligt pinsamma tillställningen melodifestivalen. vi fick byta kanal flera gånger för att vi ej stod ut. sen missade vi ändå det viktigaste. dvs vem som vann eller gick vidare eller hur det är.

jag ska söka till en konsthögskola i liverpool - liverpool school of art and design. min gästlärare james bates har gått där och känner massa viktiga människor och han pushar för mig. känns väldigt bra. och jag hoppas verkligen att jag kommer in. skulle vara skönt att lämna detta skithål för ett par år. känns dock läskigt, om jag skulle komma in, så flyttar jag i augusti. hoho.

nu fick jag ett medelande från min mor. hon vill äta lunch på sakura sushi imorn. sushi två dar i rad. lyxigt. men mamma betalar för nu är jag pank.

hejdå

this is the end of time

jag är precis hemkommen från hooden. hälsade på mina päron samt katt. och farmor och farfar var där. trevligt att slå två flugor i en smäll. även om det inte gick och prata så mycket som man kanske ville pga far ocf farfars bygg-projekt. som varken jag eller farmor förstod oss på. något om att omvandla två skåp till en hylla. (eftersom pappa har köpt en alldeles förstor tv, så den inte får plats i tvhyllan.)
jag känner mig nedstämd. jag hoppas det går över när jag pratar med kärleken i mitt liv. om han ringer. hoppas det. jag älskar dig baby.

i lördags och måndags var berra här. det är trevligt att hänga, hon är en underbar vän. tack för att du finns. vi har många yoshikvällar till att spendera tillsammans. förhoppningsvis innan du drar ut i vida världen. jag är avundsjuk. alla verkar dra iväg. finns inte en kotte kvar här. till gott och ont.

nästa vecka har jag labbet, projektrum i skolan. det kommer kosta mig mycket pengar. så jag hoppas det blir bra. bättre att satsa än att skita i det iaf. det kan bli bra om det blir som jag vill att det ska bli. dock vet vi ju alla att det inte ofta blir som man vill. hehe heja pernilla och hennes ljusa syn på livet.

påtal om det så ska jag försöka peppa på mig och bli en bättre mäniska. en bättre sambo, dotter, syster och vän. för jag överdriver alltid det negativa och märker ofta inte det positiva. samt att jag tar saker förgivet. vilket jag hatar.
jag vill inte vara en bitter sate. förlåt för allt.

idag kanske jag ska bowla. har inte hört något mer i händelseförloppet om bokning. men det skulle vara kul. får se vem som vinner. hanna, jag eller alex. säker alex. männen brukar alltid ta hem vinsten. jag kommer garanterat förlora för jag är hemskt dålig på det där.

snark

vilken seg dag. jag skulle åka till torsåker idag. men hanna var krasslig och jag så seg. och klockan var mycket när jag äntligen ringde. vi bestämde en annan dag.
jag har blekt håret. det är ljusare nu. en eller två eller sju till så är ordningen återställd. har inte riktigt kännt mig som migsjälv med fel hårfärg. och nu är det dags att känna mig som migsjälv igen.
jag och vicslick gjorde en fantastiskt god sallad idag. dock en halv lök förmycket. så hade vi en förpackning skagenröra. jag har min skagenperiod igen. varför har jag sånna?
kan man fråga sig.

ifredags skulle vi på klassresa till sthlm. men jag och linnea skippade två stopp och försvann åt våra öden. därav ingen närvaro. ångesten satt i enda tills jag kom på att förra gången jag var borta utan att anmäla mig var i januari. haha. jag skulle hur som helst träffa josefin. jag hittade lite pimpiga smycketattrialjer, jag är nöjd.
jag och jossan eller jossan lagade mat, jag pallade inte att skala räkor. jag kanske skulle bli veg. jag kan ju inte ta i nått rått iaf. om det inte vore för v så skulle jag nog gått den stigen.
milla kom. och marit kom dit. det var trevligt att se dem igen. och prata. sedan fick jag milla och jossert springa till bussen. min kropp var inte gjord för sådana äventur och jag tappade en del av mitt innehåll. detta hände även jossefin. i ett senare stadium. vi tog oss ialla fall till landet. där vi trodde det skulle vara 13 dansgolv och 47 djs. men, icke. fel dag. så det var halvfullt på stället och peppen låg på morgondagen. trippelsnark tänkte vi. vi skulle vidare men ändrade oss och blev trötta. därav hemfärd.



nu är jag hemma. eller jag kom hem igår. hängde med erika. sen kom victor. erika missade sista bussen, loser ;)
jag sov gott hela natten. är nöjd med min tillvaro, kreativitet osv.
nästa år hoppas jag på en nystart, innehållande. victor, liverpool och liverpool art school. det kan verkligen bli fantastiskt.

hejdå