one more drink

groggvirke. gin.
dubbel helg.
ej bakfylla, ej ångest.
fett.
bakfulla kompanjoner.
pallar ej dubbelsup.
artgarden.
brillor med fönsterglas.
nej, jag är närsynt.
men det är fönsterglas.
tufft.

63434-160

/ it's still one more bar on my way home.

I am not a pretty girl. That is not what I do.

Dagen med hemska ofrivilliga möten. arbetsskadan. kan inte allt bara stökas undan i en garderob. jag vill mura in mitt förflutna. slita av min skyddsmask. dra över mitt liv. snälla.
Jag vill så mycket men kan så lite. poor litte nobody. poor little wannabe, poor little spoild girl............ little stupid. cupid. fuckup. uppfuckad. spånhögar. tänder. stål. plast. plastikoperation.
klockan, sakta. fyllan. time goes faster. kärlek. no love, no hope. death before love. love until death do us part. "as far as i'm concernd I'd like to leave it random".
man måste gå igenom mycket för att nå antisex och manshat. inte lika mycket för kvinnohat.
kristin wiking, josefin hagström, sandra lindberg, helene sundin, erika berglund, erik lantz, vad gör ni nu?
 
63434-159

/ lies + hidden codes = what they do. what you do.

teenage angst

63434-158
I don't remember where I was
I don't remember who I was with
I shouldn't have had that last dance
I shouldn't have had that last drink
whoever you thought you met
It sure as hell wasn't me
I may not remember things
but I do remember that much

Töntigt. jag vet. Men det känns så helt seriöst.
Jag har raderat mitt alkoholsinne från grunden. dags att sluta inta drycker helt. jag tror det blir bäst så.
kan bli tråkigt i början. men jag är endock så fruktansvärt trött på allt folk. i gävle. som man träffar varje helg, som (säkert) tror att man är cp. eller något i den stilen. nu ska jag äta köttbullar. ja kött. ha ett bra liv. 

For never and ever.

63434-156
Jag känner mig tom men ändå full (av skit) på samma gång. Jag behöver miljöombyte. Jag måste nog åka bort. Skolan har börjat. Jag gjorde en musse pigg i lera före lovet. armen gick av. jag målade den. Blodig. och limmade fast den mellan benen på musse. det var groteskt. Det är dock rätt roligt i skolan. träffa alla. skratta åt & med dem. jag är fruktansvärt trött. önskar jag var ihop med William Beckett förtillfället. vilket goodlook. Jag önskar mitt hår satt kvar på skallen efter jag duschat. Snart är det betty ugly, som far uttrycker sig. Jag har ej fattat ställning till om det är bra eller dåligt. Egentligen är allt som går på tv deprimerande. Jag borde sluta titta på tv. Jag borde sluta sitta vid dattan. Vad gör det för nytta. Varför sitter jag här och slösar tid för? Jag borde ut och jogga, gå ner i vikt. Varför då? för att jag ska bli hott? Vem vinner på det. Jag kommer alltid tycka att jag är tjock. Ändå. Lobotomerade barbiedockor. Är vi. Allihop.

63434-157

/ jag vill inte trängas med dig längre.


Happy new year

63434-155
Ett nytt år, ett nytt liv?
hoppas kan man ju alltid göra. hoppet ställer dock alltid till med problem. man borde kanske se till att det blir bättre detta år än föregående botten år. det finns egentligen ingen tvekan om saken, såklart det kommer bli bättre. idag har jag släpat min lekamen runt rudan. jag är nöjd över mig själv. dags att ta tag i saker. jag borde verkligen ta mig i kragen och skaffa ett jobb, hur underbart vore det inte att ha någon tusenlapp mer att spendera per månad. då kanske sommarens planer går att genomföra.
jag ska bli smal, jag ska bli rik(are), jag ska flytta från bomhus, jag ska bli lycklig. igen.


Happy New Year
You are my only vice
Happy New Year
What if we compromised?
Happy New Year
I am open