You were so beautiful in that hangover dream.

63434-133

jag är så förutsägbar. HA, jag visste att det skulle bli såhär. ingenting kan väl någonsin vara perfekt. eller har någonsin vart perfekt. men nu går jag nästan över gränsen för hur mycket man kan överdriva och hitta på anledningar att inte göra något man kanske egentligen borde. jag antar väl att jag är rädd att det ska bli som förut.
en annan sak som är förutsägbar är att vi inte skulle träffas. det visste jag ju redan när vi bestämde att vi skulle ses. det var ju till och med jobbigt att ordna så vi kunde ses förr. men nu har det gått så lång tid. och jag tycker att det är dags. det tycker ju du med. men det blir ju alltid såhär och det visste jag. men jag kan inte hjälpa att bli besviken. men nu av andra grunder. äntligen. eller det är sen gammalt. men det är exakt ett halvår sen och det här menade ju ingen av oss.
annars är ju allt väldigt konstigt... + att jag faktiskt är förkyld. jag kommer nog få influensan lagom tills något roligt händer. öroninflamation och hela paketet kommer jag att få. det känns som jag har 40 graders feber och min hjärna är en ballong som vibbrerar inne i skallen, med ett fett vakumtryck. men eftersom jag bara har 38 graders feber har jag idag:
1. åkt till ica maxi. där jag träffade anna-carin min gamla lärare som blev ungefär lika glad som märta att se mig och tyckte definitivt att jag skulle komma och fika uppe på bilden.jag sa "jaa det är klart" men det kommer jag nog inte göra. heeeheeeeeee.
2. pappa skjutsade mej till skolan där jag hämtade massa prylar jag inte trodde att jag behövde.
3. jossan hämtade mig och vi åkte hem till mig och kollade på prison break.
4. gick ut i mitt rum och va lite kreativ, kom på att jag skulle behöva en serietidning så jag cyklade till kiosken, men där fanns det bara musse pigg, barbie och x-men (för 45 kr) så jag cyklade hem tomhänt. jag ser det som motion.
5. sandra kom hit och vi kollade på 8 avsnitt av sex and the city (som vi redan sett)

och nu ska jag gå och sova och tänka över lite mer hur jag ska göra.. börja drömma mardömmar om det osv. jobbigt sånt här. jag borde bara flytta härifrån. speciellt när det ska vara farligt att gå ut imorn. för att det ska blåsa så förjävligt mycket. man kan ju hoppas att man blåser bort.

Perhaps I've been sad longer than you

63434-132
You have always been so much more to me.
maybe it just was the night that threw me out.

Den gångna veckan har vart, ja iaf bättre än förra veckan. jag känner mig tjock och ska börja dricka vatten och äta vatten. vi får se hur det går eftersom jag inte kan stålsätta mig på något sånt där...
i torsdags var jag och massa andra på promoe som spelade på "slickcity". det var mycket bra och hlet off var förband och det var ännu bättre för jag har tagit på timbuktu. ja, jag blir fortfarande glad när jag tänker på det. jag blev full också. men jag gick till skolan dagen efter till skillnad från några andra. inga namn nämnda.
fredag var jag bara seg och tittade på disney kanalen. vi har sjukt mycket barnkanaler och gamla barn program som quack pack och nalle puh osv är det bästa slötittandet man kan tänka sig.
igår fikade jag med helene, känns alltid att det var så längesen fast det egentligen inte alls var så längesen. hur som helst var det roligt att bli uppdaterad, och uppdatera och klaga och snacka lite skit. även fast hon är drottningen av fördomar haha. sedan hookade jag upp med erika, vi tog en öl på jägarn och insåg att vi bara hade råd med sammanlagt två öl + natt-taxa. sen gick vi till jackan och träffade emilie och co. efter ett tag gick vi tillbaka till jägarn.. hannes och dom kom dit. sen blev det bara tråkigt och jag åkte hem och fick massa sms så att jag nästan kände mig lite tråkig.
jag är så otroligt fattig.
idag har jag segat, duschat, åkt till morfar, tyckt synd om honom ett tag. han kom inte ens ihåg att han fyllde år. sedan svängde jag förbi skolan hämtade lite stuff, sen hem och käkade håkans mat <3.
sen målade jag lite.
imorn äre skola igen.

/ How is your heart doing?
Am I not welcome nomore?

I took a little more of what I take for granted.

Something's got to break me down.
I hope it's you.
'Cause nothing hurts like nothing at all.

ingen kommentar förresten.


REKLAM!! (den här bilden är mycket rolig.)
63434-131
Kom dit!!



you are the one for me.

63434-128

i'm not the one for you.

Den här veckan har vart förskräcklig. helgen blev i efterhand en katastrof även den. fantasktiskt vad mycket brojäveln kan förstöra. men visst hade jag roligt medans jag ödelade. visst jag överdriver en aning, men jag kom till insikt om att jag inte har vart världens bästa människa i alla fall. Det visste jag redan innan men det blev som svart med fetstilt på vitt. du förstår säkert hur jag menar.
skolan är en pain in the ass och det kan bero på katarina och kol. visst hon är bra men TRÖGfattad, i vissafall. vilket jag inte klarar av just för tillfället.

josefin vill att vi ska fika idag, klockan är snart åtta och jag är trött som en alika. jag ska ju sova tio! eller nej då är det weeds. jag tycker uppriktigt sagt att det är en bättre ide att ses i helgen eller något. jag vill ju inte att du ska flytta till sthlm, vilken hype. ska ni börja använda "gåsar" då också? (haha)
jag förstår inte hur ni ska ha råd, och vad händer sen då? jag skulle också vilja flytta dit. (eftersom alla andra gör det.. eller nej. för det här staden är väldigt lessen).

usch och blä och svordomar på er för att ni drar iväg och lämnar mig här.

63434-129
lindas gangzta frukost under sängen.
min menstallrik.

you tried telling me everything’s not broken
But I cried when telling you all we had is gone.


the bastards have landed

63434-127

Wiking & jag vi knäcker en öl och tar nåra klunkar och beundrar dess färg...
vi får alltid självförtoende som nån jäkla amerikan..
så du sniffar limm?
- det man inte minns tar man ingen skada av.
gävle by night - fylla & fight.
imorn blire fest iaf!

jaja idag var det en seg/snabb dag. städning och redovisning av veckansprojektarbete.
sen gick vi på stan och wiking får syn på en färglad man.
- va äre där för jäkla pajjas då?
- vem dåååe?
- aah han där
- eeeeh det ser ut som peter siepen heeeheee.
det var det. och det blev jätte roligt. haha.
jajjamensan.

när jag drog från kerstin så gick jag till mcgills, mina parents skulle va där. och där satt även min syster, och drack cider(!!) då blev jag naturligtvis tvungen att också göra det. sen kom kalle och beställde en öl och då var vi tvungna att beställa mer. sen gick vi till munken och åt mat och drack öl.... sen fick det vara nock för jag skulle ju faktiskt enbart fika kvällen till ära.
63434-126
jag gick för att träffa helene, henne har jag inte träffat på mycket länge. sedan hon flyttade faktiskt. och det kan man ju skämmas för. hon är en väldigt unik människa och vi har mycker gemensamt. jag förstår inte för att man vänker sig av med människor som betyder så mycket, att man inte kan göra något så lätt som att lyfta luren och ringa. jag har blivit dålig på att ringa till folk och jag får dåligt samvete. man har ju spelat the sims, där ringer telefonen och säger "hej, vänskap är som en ömtålig växt, den måste vattnas för att växa, helene sundin börjar tröttna på att du inte ringer oftare." heheeee eller något i den stilen. synd att man inte hade en sån telefon som ringer och varnar en haaaha.

nu kanske du undrar varför jag skriver så mycket.  det är för att jag snart ska gå och sova, jag har inget msn.. (även fast jag inte brukar vara särsklit aktiv där ändå) men jag har lyckats infektera dattan med något slags superdupermegavirus, som tagit över msn. på något konstigt vis, den spottar trojanska hästar och är ungeför lika drygt som mens.


Bob Marley fick cancer och Cornelis bara försvann, Bowie lever kvar men sjunger likadant. Malcolm X blev skjuten men Ghandi dog "naturligt". veckan Afzelius dogvar vädret molnigt. Snart är bara Dylan kvar tror jag, Jag har sett bilder han ser ut som ett barnsom har förlorat sin skugga, Hans son har hårgele men spelar inte flöjt Snart dör Bob Dylan med, vad gör vi då?
Vi bara dör ju så jävla mycket hela tiden
Jag såg Mikael Wiehe på Svt häromdan
Fy fan vi bara dör

/
Peacetecknet och solidaritet