Still, don't know is this for real?

still, my heart can't always heal.

63434-24


Jag känner att jag är på gott humör, livet är så mycket lättare när man befinner sig i det tillståndet. jag flyter fram på skratt och snor, och hostar upp skämt som legat gömda under den bittra vinterpälsen. om det inte vore för havsvindarna skulle det vara minst 5 - 10 grader varmare, men så lyckliga är vi inte här i gävle.
i tisdags var jag sjuk, låg ihop virad på en filt på gräsmattan och pluggade. sen kollade jag på alla möjliga helt värdelösa tv-program. ex; tyra banks show ?! haha.. dom pratade iaf om by pass operationer och alla grinade.
igår var det prov i aulan, arbetsmiljö. brandlarmet gick så vi fuskade. så fick vi bita i det sura äpplet att vi inte läst selma suglöv.
sedan gick jag med sandra till hälsovårdscentralen i bomhus centum... haha där jag inte kom in och jag fick smärre panik för jag var såklart sen. tandläkaren sa att jag inte hade hål i tänderna och nästa gång får jag pejja när jag ska dit. shit har jag blitt så stor, sa jag då. sen skulle jag gå och köpa godis, men det glömde jag så jag cyklade halvvägs hem, vände och köpte godis för 50 kr. sen cyklade jag hem. lallade med mina arbetsprover och sen kom sandra. vi kollade på det histnande avsnittet av OC där jhonny dog, han DOG. herregud.
idag gick jag på samhällskunskapen som är min oficeilla skolktimme, förra terminen gick halva innan jag gick, då jag insåg att jag inte visste vilket klassrum vi skulle va i. fan va busig jag är asså. jaa, sedan va jag på bilden, fixade med mina arbetsprover, fixade och fixade lite till. sedan åt vi lunch, hallonfil. sedan upp på bilden igen, eller icke förglömma stunden på bänken med jossan, vi lyssnade till fronda - hejdå. haha så klockrent, typiskt jossan och jag. "låtsas att du är så bakis att du pekar på dörren och ger en slängkyss, hejdå"
jag fixade tillslut arbetsprover och ansökningen. då var det specialiseringens tur, inlämning imorn.
vi gick till konstskolan och lämnade skiten sen gick jag och evelina på stan. jag åkte därefter hem och nu sitter jag här. häftigt va?



you better stop before, you tear me all apart.
tolateif youloveme,nowisthetimetobesorry.
ican'tbeliveyouwalktoutonme.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback