Rianbow spirit

Dags att resa sig upp. från sittande ställning. jag är seg som ett tuggummi. varenda muskel är bedövad. vad kan det vara för fel?
nu skall jag skärpa mig. snart får jag pengar. mycket pengar. ett eget hem på riktigt. hoppas det är lite peppande. det känns som om det är så mycket jag borde göra. som jag aldrig gör. det känns som när jag skulle söka sommarjobb. (påtal om det så har hetsen börjat igen. så det är väl dags att skriva ett innehållsrikt cv.)
ja. det positiva är att jag troligtvis har gått ner i vikt. hur nu det har gått till. kanske är det bara en inbillning. ska försöka ställa mig på en våg inom kort.
snart kommer min man hem. han kanske blir glad att den fräna mögeldoften är försvunnen. det beror på att lägenheten nu är - sopfri - helt otroligt. förra gången vi tog ut soporna bestämde vi oss för att ha ett krismöte. det ägde aldrig rum. men nu. kanske det blir annorlunda. jag har tvättat idag. för första gången i mitt liv. helt ensam. det var ett ångestbringande projekt. inget blev förstört.  vilken glädje.  jag känner mig ändå pestsmittad.  men ändå lycklig över att tagit ett steg till in i vuxenvärlden. 
min msn är infekterad av någon snorunge som fått tag i mitt lösenord. denne har trakaserat de flesta på min kontaktlista. (jag skriver med 10% av dem) lite drygt tycker jag. men what to do, jag har bytt lösenord överallt. men ändå verkar faran inte vara över. dock värdesätter jag ej msn så värst mycket.
nu borde v vara hemma. men icke. snark.

Kommentarer
Postat av: josefin h

du utvecklas ju, tvättar, går ut med sopor.. good. mögelsanering kvar, sen kan vi ta bort stämpeln från dig, tattar-perra. haha, skämt och sido. puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback